Schuurverkoop

Elk jaar op de derde zaterdag in de maand juni organiseert de Chr. Oranjevereniging Oranje Getrouw in Aduard een Schuurverkoop.

De Schuurverkoop wordt gehouden door heel het dorp Aduard. Elke verkoper mag op zijn eigen terrein van zijn woning of schuur allerlei spullen te koop aanbieden. De opbrengst hiervan is voor elke deelnemer van de schuurverkoop zelf.

Het wordt een bekend fenomeen in Aduard de Schuurverkoop. Op Zaterdag 16 juni 2018 was de 8e editie van de Schuurverkoop. Met 54 deelnemers was het een groot succes samen met de kinderrommelmarkt.  Er was volop beweging in Aduard en was het erg druk in het dorp. Het weer was een super zonnige dag!

Het is een gezellig dorpsfeest voor iedereen! Aduard hoopt volgend jaar nog meer bezoekers te trekken naar de jaarlijkse schuurverkoop. Heeft u ideeën of tips, mail ons!!!

9e editie Schuurverkoop is op:

Zaterdag 15 juni 2019  (10.00 uur – 15.00 uur)

INCL. KINDERROMMELMARKT (Op het kaakheem)

De plattegrondjes + adressen zijn naar de drukker. U kunt zich uiteraard nog steeds aanmelden tot 14 juni 2019 voor de schuurverkoop of kinderrommelmarkt. (Uw adres zal dan op de plattegrond staan onder, vele anderen…)

aantal deelnemers schuurverkoop: 45 stuks
aantal kinderrommelmarkt: 02 stuks
(bijgewerkt op: 03-06-2019)

De kosten zijn: 3 euro per standplaats (Kinderrommelmarkt is gratis)