Schuurverkoop

Elk jaar op de derde zaterdag in de maand juni organiseert de Chr. Oranjevereniging Oranje Getrouw in Aduard een Schuurverkoop.

De Schuurverkoop wordt gehouden door heel het dorp Aduard. Elke verkoper mag op zijn eigen terrein van zijn woning of schuur allerlei spullen te koop aanbieden. De opbrengst hiervan is voor elke deelnemer van de schuurverkoop zelf.

Het wordt een bekend fenomeen in Aduard de Schuurverkoop. Op Zaterdag 22 juni 2019 was de 9e editie van de Schuurverkoop. Met veel deelnemers was het een succes, voor de kinderrommelmarkt was helaas weinig animo.  Er was volop beweging in Aduard en was het erg druk in het dorp. Het weer was een super leuke dag!

Het is een gezellig dorpsfeest voor iedereen! Aduard hoopt volgend jaar nog meer bezoekers te trekken naar de jaarlijkse schuurverkoop. Heeft u ideeën of tips, mail ons!!!

10e editie Schuurverkoop is op:
Zaterdag 18 juni 2022 (10-15 uur)

U kunt zich weer opgeven via de website.

i.v.m. het maken van de flyer met plattegrond kan uw adres hierop niet meer worden meegenomen. Uiteraard kunt u zich nog wel tot en met 18 juni opgeven voor de schuurverkoop. Mocht u zich hebben opgegeven en kunt u tzt alsnog niet meedoen dan wordt het inleggeld niet terug gestort omdat we al kosten hiervoor hebben gemaakt.

aantal deelnemers schuurverkoop: 68
(bijgewerkt op: 10 juni 2022)

De kosten zijn: 3 euro per standplaats